Morgondagens stjärnor!

19 aug 2017

Nyss avslutat min föreläsning här i Göteborg för en stor skara vetgiriga brottare, ledare och tränare. Verkligen härligt att få se glöden i ögonen på deltagarna och se hur dom tog till sig av det jag pratade om. Jag ville dela med mig av min idrottskarriär med både framgångsfaktorer och misstag och berätta vad som krävs för att utvecklas och lyckas inom brottningen. Att få vara en liten del och få bidra till inspiration, utveckling, glädje och förhoppningsvis se nya stjärnor födas känns roligt och inspirerande. Tackar alla deltagarna för feedback och den härliga energin ni gav mig idag. Dags att hoppa på tåget nu och åka tillbaka till Stockholm igen. Brottarkram M

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.