”Våga bli en Vinnare”

26 sep 2017

Du har väl anmält dig till årets Träningskonvent i Bollnäs? Nu på lördag den 30/9 blir det nämligen skarpt läge på BollnäsEss. Då ska jag hålla i min nya föreläsning, ”Våga bli en Vinnare”. Jag kommer inspirera och ge dig tips på hur du du kan förbereda dig mentalt och agera för att bli och känna dig som en Vinnare i din egen vardag. Jag talar om både mentala och fysiska förberedelser och hur våra tankar på sikt även påverkar vår hälsa. Utöver detta kommer jag ge deltagarna en riktig utmaning via mina två fyspass denna dag. Välkommen kära vänner!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.