Dags att Inspirera! 

05 okt 2017

Orden i bilden stämmer så väl in på både en yrkeskarriär och en idrottskarriär om man utvärderar och lär sig av sina motgångar i livet. Dessutom kan dessa ord och tankar få både prestationsångest och för höga krav på sig själv att försvinna med detta synsätt. Ja bakom varje framgång står ofta många hinder att övervinna på vägen, men desto bättre smakar sen framgångarna. Nu är det dags att gå in och föreläsa och inspirera mina deltagare här. ”Våga bli en Vinnare”

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.