Ett vinnande koncept för alla Företag!

11 okt 2017

Härligt med företag som inser att det lönar sig att satsa på hälsa och välmående för sina anställda. Det leder normalt till minskad sjukfrånvaro, högre produktivitet och skapar bättre förutsättningar för laganda och trivsel för sina anställda. Nu har jag haft ett par inspirationsdagar med både Föreläsningar och träningspass för det fina företaget Fortnox och alla dess medarbetare. Det blev två föreläsningar och fem träningspass i deras egna lokaler och gym med inriktning på hälsa, träningsglädje och kämparanda. Fortnox är ett av företagen som satsar förebyggande och resultaten talar för sig själv. Här på bild med ett av gängen efter ett av mina träningspass idag. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.