En lyckad inspelning i höstvärme! 

18 okt 2017

Dagens inspelning blev precis så bra som jag hade hoppats på. Vi kunde inte få bättre väder och karaktärerna var såååå bra. Detta kommer bli en lyckad reklamkampanj och jag är säker på att ni inte kommer att missa detta mina vänner. Så stort tack till proffsiga Mediemerah som gjort detta möjligt och till alla andra som deltog och bidrog till denna fantastiska dag. Det ska verkligen bli spännande att se slutresultatet när allt detta snart är klippt och klart mina vänner. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.