Allt för Hälsan!

12 nov 2017

Allt för Hälsan på Stockholmsmässan i helgen. Här i Örtmedicinska Institutets monter tillsammans med VD, Jonas Unger och skidfantomen och gamla vännen Anders Södergren som jag tampades hårt mot i Superstar för några år sedan. 
Vi säger stort grattis till Örtmedicinska Institutet som fick pris för bästa antistress-produkt 2017 med sin Adapt Lugn. Stress och utbrändhet ökar i Sverige igen och då främst bland våra svenska kvinnor tyvärr. Vi hoppas verkligen att trenden snabbt vänder till det bättre igen.
Forskaren Georg Wikman har tidigare berättat om alla år av studier som började med rymdforskning på olika medicinalörter för mer än två decennier sedan. Dessa så kallade Adaptogener från växtriket påverkar vår kropp på ett positivt sätt och kan motverkar all typ av stress. 
Deras forskning har bland annat resulterat till två verkningsbara produkter? Adapt Lugn som motverkar stress och sömnbrist och Adapt Sport som visat sig påverka prestation och återhämtning vid fysiskt och mental ansträngning och som dessutom godkänts av World Anti-Doping Agency (WADA)
Georg Wikman förklarar dessutom hur dessa Adaptogener påverkar våra kroppar ända ner på cellnivå och hur de bidrar till en bättre hälsa på kort och lång sikt. Han var dock noga med att poängtera att våra levnadsvanor och vårt dagliga kostintag alltid är det grundläggande för att vi ska må bra och prestera på topp. Sen är det alltid bra att kombinera med Adaptogener i förebyggande syfte, för att optimera prestation eller när kroppen är i obalans. Jag vill avslutningsvis tacka för lärdomen och för en trevlig helg på Allt för hälsan. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.