It’s a honor, Thanks!

25 nov 2017

Today is the Swedish championships, (Fystads) for wrestlingteams here in Ystad in south Sweden. It’s a big honor for me to be pictured on the medals this year. So thanks to @swedewrestling. I also want to send a big thanks to @starprowrestling and the wrestling club BK Pan, when all their wrestlers will compete in golden singlet with my victory-pose and name on it. I can’t describe how honored I am for this and also to join the tournament and give the wrestlers their medals tonight.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.