Glädje, inspiration & Träning!

16 feb 2018

Ni är många som följt mig på mina träningspass, resor och föreläsningar genom åren. Ofta får jag frågan när jag har min nästa resa, föredrag eller träningspass. Nu kan jag avslöja att jag håller i en träningsresa tillsammans med Springtime travel i Portugal den 21-25 april. Där kommer jag att mata mina deltagare med pepp genom föredrag och träningspass. Detta kommer bli en resa att minnas kan jag lova. Om ni inte har möjligheten att åka iväg en vecka så kan ni medverka på vår träningsweekend i Bålsta den 27-29 april. Då har nämligen jag och några av mina kollegor från Mästarnas Mästare 2017 och ytterligare träningsprofiler dragit ihop en inspirerande träningsweekend som det kommer att sprudla energi om. Så se till att anmäl er så fort ni bara kan och säkerställ en plats mina vänner. Jag ser fram emot att träffa er alla. Brottarkram Martin

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.