Invigning!

13 apr 2018

Igår fick jag och simhopparen Anna Lindberg äran att delta på öppningsceremonin av den nya kliniken på Sabbatsberg i Stockholm vid namnet, Sports Medicine. Hundratal personer hade tagit sig till kliniken som erbjuder professionell, snabb och effektiv vård och behandling från några av Sveriges bästa Läkare och fysioterapeuter. Jag och Anna blev intervjuade om våra egna erfarenheter och pratade om vikten av att få rätt och snabb behandling när man idrottar. Dessutom skänkte vi varsin tavla från våra idrottskarriären som nu hänger så prydligt på väggen där. Här tillsammans med Anna och Dr Lotta Willberg.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.