Befinner mig i Århus!

19 apr 2018

Idag har jag fått uppleva en fantastisk sommardag i Århus, Danmark. Jag kan varmt rekommendera en semester i denna fina stad mina vänner. Själv har jag haft en föreläsning här för det Danska företaget Vodaenergy då jag pratat mental träning och framgångsfaktorer och dragit en röd tråd från mitt eget liv som tidigare elitidrottare och nu företagare. På lördag och framåt kan ni följa mig och Springtimetravel på Instagram och få inspiration och ta del av vår trainingcamp i Portugal. Kom ihåg att det är bättre att ta små steg framåt än att rusa i fel riktning. Nu bär det hemåt igen!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.