En solig dag i Vallberga!

05 jun 2018

Idag har vi haft konferens halva dagen. Efter det fick vi äran att visa runt våra Spanska vänner i Örtmedicinska Institutets sofistikerade och stolta fabrik i Vallberga i södra Sverige.

Här sker all tillverkning av deras produkter. Det finns bara några få fabriker i hela Europa som klarar av en sådan omfattande produktion som denna. Dessutom sker all deras forskning och utveckling på Växt- och Medicinalörter i denna fabrik som alltså ägs och drivs av Svenska Örtmedicinska Institutet.

Just nu sker produktionen av bl.a. tredje generationens Adaptogener så som, Adapt Sport och Adapt Lugn som sen säljs i Hälsofackhandeln och i vissa Apotek.

Även deras storsäljare som Kan Jang och Arctic Root tillverkas här, varav en stor del går på export. Bakom varje produkt läggs mycket tid och ekonomi på forskning och utveckling vilket känns tryggt.

Ja snart finns förhoppningsvis större delar av deras produktion även i dom Spanska butikerna vilket skapar ytterligare arbetstillfällen och nya möjligheter.

Tack för en fantastisk dag med mycket ny kunskap om bl.a. växtbaserad alternativmedicin.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.