Till Sveriges kommande statsminister!

27 aug 2018

Dags att medverka i Sveriges Radio P1 med Nordegren och Epstein. Här ska jag prata om hur våra politiker förbereder sig fysiskt för att orka med hela valet och hur träningen påverkar deras prestationsförmåga och mentala kapacitet. Jag avslutar detta inlägg med en stående personlig inbjudan till den som blir statsminister! Den som vinner valet av våra politiker har en stående inbjudan att få mig som sin egen personliga tränare. Detta innebär att hen kommer att vara i toppform både fysiskt och mentalt under hela mandatperioden och ändå hinna med familj och fritid. Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.