Föreläsning för Resolut!

11 sep 2018

Alldeles strax ska jag in och föreläsa. Precis som jag hade i min Idrottskarriär så har jag skapat prestationshöjande rutiner även i mitt arbete. I min föreläsning ”Våga Vara Vinnare” Så drar jag en röd tråd från min egen Idrottskarriär till vardagslivet och hur vi alla kan utveckla mentala strategier för att bli en vinnare i vår egen vardag. Här en bild från förra veckas föreläsning då jag var hos det fina Svenska Företaget Resolut som säljer kraftfulla marknadsföringsverktyg för starka varumärken med kontor i både Sverige och USA. Här tillsammans med VD och grundaren Jonas Wärn.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.