Tack Ljungby!

02 okt 2018

Tackar hela Ljungby för en intensiv, givande och mycket rolig dag igår. Jag hade först en föreläsning och ett inspirationspass för alla Hälsoinspiratörer här i Ljungby och vid lunchtid var det föreläsning för näringslivet. Senare på dagen blev det ytterligare ett Inspirationspass och en föreläsning men då för allmänheten. På kvällen fick jag och min medarbetare Nils ett fint meddelande och ett tack från kommun som värmde i mitt gamla brottarhjärta. Att ha så många åtaganden på en och samma dag och ge publiken allt man har kräver såklart mycket förberedelsen och en stor dos energi men samtidigt är det så givande att få inspirera människor runt om i vårt avlånga land. Kan erkänna att jag var riktigt trött när jag kom till Hotellet och jag somnade som en klubbad säl. Idag bär det hemåt med nya tag och roliga utmaningar som väntar runt hörnet. Skickar med ett par bilder från mina pass här i Ljungby. Önskar er alla en härlig dag.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.