R.I.P Fina vän!

16 okt 2018

Tunga steg tillsammans med min fru mot dagens minnesstund i Skogskyrkogården och här bild från kapellets insida. Det var så otroligt vackert, fint och fridfullt men samtidigt sorgligt idag. Franks barn, släkt och många gamla vänner var på plats. Ex fruar pratade och fina vännen Robban höll ett tal som berörda alla långt in i hjärtat. Dessutom spelades fina låtar live av bland annat Patrik Isaksson och Martin Stenmarck mfl. Du kommer alltid vara saknad min vän och brottarkollega, R.I.P Frankie Boy❤️🌸🙏

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.