Tack för vår medverkan!

03 dec 2018

Nyss medverkade jag och triathleten Clas Björling i Malou efter tio. En av tio idrottare blir utbrända och det känns viktigt att upplysa om detta och även få berätta om hur vi på PerformIQ Sjöstaden stöttar Idrottare och tar vara på idrottarnas egenskaper, både under och efter idrottskarriären. Clas berättar om sina egna erfarenheter och hur han gick rakt in i väggen efter allt för höga krav. Tusen tack Malou Von Sivers, Anette Svensson och TV4 för att vi blev inbjudna och fick berätta. Kan vi stötta och hjälpa minst en människa så har vi gjort något stort tillsammans❤️

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.