Från uträknad till Världsbäst!

19 feb 2019

I dagens föreläsning vill jag förmedla att allt är möjligt i våra liv. När jag växte upp som liten grabb i Stockholmsförorten Farsta, så minns jag så väl när en av våra ledare sa att vi i klubben hade alldeles för dåliga förutsättningar för att lyckas. I skolan blev jag ofta utmanad av dom äldre killarna som ville sätta mig på plats. När jag sen under min idrottskarriär bestämde mig för att gå upp en viktklass och försöka bli världsmästare så fick jag höra att det skulle vara omöjligt. Det året jag ställde upp i Lets Dance så var det inte många som trodde att en nästan 100 kilos brottare skulle lyckas gå hela vägen och vinna. Bakom varje framgång står ofta många nederlag och med dessa ord och min föreläsning idag, vill jag säga att ge aldrig upp, fortsätt drömma, tro på dig själv och låt aldrig någon ta dina drömmar ifrån dig. Avslutningsvis så skänker jag här en bild från min tid i Lets Dance.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.