Medverkan

03 apr 2019

Idag släpps avsnittet med min medverkan i podden ”it’s all about commitment”. Här diskuterar vi arbete, drivkrafter, motivation och vad jag som tidigare elitidrottare har fått med mig från idrotten i mitt liv som företagare och familjefar. Vägen är inte alltid spikrak efter en idrottskarriär men med samma fokus och mentala inställning man hade inom idrotten så har man alla förutsättningarna för att lyckas bra även i sitt yrkesliv. Tack för min medverkan!

It’s all about commitment!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.