Så tacksam!

11 apr 2019

Precis avslutat min motivationsföreläsning för @handelsbanken och dess förening HIF. Känns underbart att ena dagen kunna motivera människor inom finanssektorn för att nästa dag nå fram till tungt kriminella på Hall, för att sen även inspirera politiker, idrottare eller framgångsrika affärsmän/kvinnor som jag gjort genom åren. Min uppväxt och min bakgrund inom Idrotten har lärt mig att nå fram och respektera alla människor oavsett samhällsklass eller bakgrund. Är så tacksam att få göra det jag gör varje dag. Tack för det!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.