Tack Rinkeby!

04 maj 2019

Idag deltog jag och Mikaela Lauren på eventet på Rinkebytorg där vi pratade om vår bakgrund och hur viktig idrotten är för oss alla. Vi visade och lärde ut både brottning och boxning till alla barnen och energin var minst sagt på topp. Det känns bra i hjärtat att kunna inspirera dessa människor att ta rätt väg i livet och samtidigt visa att allt är möjligt, trots att många här ute har mycket sämre förutsättningar än många andra i samhället. Nu fattas bara en brottarklubb i Rinkeby och jag hoppas att jag fått bollen i rullning efter mina samtal med stadsförvaltningen, då jag förklarade hur viktig idrotten är och hur brottningen kan förmedla bra värderingar, vara fostrande och få människor på rätt spår. Tack @rinkebykista och alla härliga människor som var på plats och bidrog till en toppen dag.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.