Arbetsvecka i Göteborg!

17 maj 2019

På Skidome i Göteborg. Det har varit en rolig och intensiv vecka då jag haft flera föreläsningar, utbildning och dessutom hunnit med många intressanta möten här. Det har inte alltid varit lätt att finna den där rätta balansen mellan arbete, familjeliv och egen träning men genom åren har jag skaffat mig erfarenhet och bra rutiner som gör att jag kan prestera på topp och samtidigt må bra. En viktig del i detta är att planera in tid för egen träning. Jag tränar fortfarande allsidigt som jag gjorde som brottare med både styrka, kondition och rörlighet med allt ifrån låg- till högintensiva träningspass. Så idag avslutar jag veckan med styrka ben och mage innan det bär hemåt igen. Trevlig helg mina vänner!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.