Boken skrivs nu!

09 jun 2019

Hur kunde två killar från lilla Farsta bli bäst i världen i en av världens tuffaste idrott. Vi sidan av idrotten kämpade vi mot helt andra utmaningar som ingen kände till. Trodds detta så lyckades vi tillsammans finna kraft i varandra och bli dom främsta svenska bröderna genom tiderna i vår sport med totalt 13 internationella medaljer på EM, VM och OS. Boken skrivs nu och många minnen och sår slits upp igen men för att stötta och inspirera andra att allt är möjligt så vill vi nu berätta vår historia tillslut. Tack älskade bror @jimmybrottarelidberg ❤️

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.