Vinnarmentalitet!

13 jun 2019

Vi kan om vi vill och vår mentala styrka kan lyfta oss till oanade höjder och påverka både prestation och välmående. Idag höll jag i både pass och föreläsning med dagens ämne om vår mentala förmåga och drog en röd tråd från idrotten till vår egen vardag. Stort tack till alla medarbetare och konsulter på Starcom som bidrog till en fantastisk dag. Här en del av gänget när dom utmanade sig själva och flyttade gränser på dagens träningspass. Stort tack till alla medarbetare och konsulter på Starcom som bidrog till en fantastisk dag.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.