Coacha dig själv till en Vinnare!

04 okt 2019

Imorse höll jag och säljgurun Björn Strid ett frukostseminarium för fulla hus och med ca 75 företag representerade på Grev turegatan i Stockholm och som arrangerades av Mercuri International Sverige i samarbete med PerformIQ -Personal med idrottens egenskaper

Björn pratade om coachande ledarskap och jag om hur vi alla kan coacha oss själva till att bli en vinnare i vår egen vardag. Jag drog en röd tråd från idrottens mentala förberedelser och hur vi kan använda oss av samma strategier för att må och prestera på topp.

Det var många företagsledare, säljchefer och andra drivna personer på plats och tillsammans skapades en härlig atmosfär. Så stort tack till alla er som bidrog till en mycket lyckad och minnesrik dag. Nu seglar vi vidare på denna härliga energi och samtidigt vill jag passa på att önskar er alla en trevlig helg!

Martin Lidberg - Blogg - Coacha dig själv till en vinnare

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.