Inspirerande dag!

27 feb 2020

Känner mig frälst! Inte varje dag man föreläser i en kyrka. Idag har jag åkt runt och föreläst för skolklasser, pensionärer och föreningar i flera omgångar i Hovmantorp och Lessebo. Dessutom hann jag med och köra ett fyspass för det lokala grymma fotbollslaget här. Jag har pratat vikten av hälsa, träning och framgångs strategier med en målsättning att få ungdomarna att tro på sig själva och förstå att dem har alla möjlighet att nå sina drömmar och mål. Känns som detta är viktigare än någonsin att förmedla så som samhället ser ut idag. Nu blir det läggdags och ladda för en ny fullspäckad dag även imorgon.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.