Brottarbröder

18 aug 2020

Vi kan inte påverka allt som händer i våra liv men vi kan påverka hur vi förhåller oss till det som händer i livet. I oktober släpper Jag och min bror Jimmy Lidberg vår bok Brottarbröder, ”En fight för livet” Vi kommer då att dela med oss av vår livshistoria med både ljus och mörker. Målet är att inspirera att det går att påverka och välja vilken väg man vill ta i livet. Samtidigt vill vi visa att allt är möjligt att uppnå oavsett bakgrund och historia. Det har varit en känslomässig bergochdalbana att skriva boken men samtidigt ett viktigt arbete som vi tror kommer att få betydelse för många. Nästa steg blir att följa upp boken med filmen. Håll er uppdaterade då mer info kommer. Följ oss gärna på Instagram under kontot Brottarbroder.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.