Mediaturné

19 okt 2020

Imorgon gästar jag och brorsan Malou på TV programmet efter 10. Där pratar vi vår bok Brottarbröder, en fight för livet och saker vi upplevt. Därefter åker vi till Umeå för att medverka i Go Kväll på onsdag. Jag hade aldrig kunna drömma om det enorma intresse som är kring boken. Eftersom vi inte hinner svara på alla frågor så planerar vi en livesändning inom kort där ni alla kan få ställa frågor till oss om allt mellan himmel jord och det vi upplevt genom åren. Många frågor har handlat om att leva med spelmissbruk, medberoende, vår historia med upp och nergångarna och våra idrottskarriärer. Vi återkommer om om en tid och dag för detta.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.